Maisema1

 

Riistanhoitoyhdistyksen tehtävänä on:

  • suorittaa metsästystä ja riistanhoitoa koskevaa koulutusta ja neuvontaa
  • edistää riistanhoitoa
  • suorittaa metsästyksen valvontaa
  • suorittaa muut sille säädetyt tai maa-ja metsätalousministeriön tai Suomen Riistakeskuksen määräämät tehtävät

Riistanhoitoyhdistyksen toiminta-alue on kunnan alue. Maa-ja metsätalousministeriö voi määrätä yhdistyksen toiminta-alueen kunnallisesta jaotuksesta poikkeavaksi, jos tämä on paikkakunnan olojen vuoksi tarkoituksenmukaista.

Riistanhoitoyhdistys on Suomen Riistakeskuksen valvonnan ja ohjauksen alainen.

Riistanhoitoyhdistyksellä voi olla metsästyksen valvontaa varten metsästyksenvartijoita, joiden on ennen tehtäväänsä ryhtymistä allekirjoitettava vakuutus, josta säädetään asetuksella.

Ratavastaavaksi on valittu Jari Wallin.

 

Kausi 2020 - 2021 hirvieläimien osalta, suolat saapuneet portin pieleen. Viekää omanne pois. Entisin ohjein vain niille seuroille jotka palauttavat nahat ampumaradalle. Menekki 1 säk/2 aikuista tai 3 vasaa.

Ne seurat/seurueet jotka ottivat suolaa ampumaradalta voivat tuoda nahat ampumaradalle. Alustava aikataulu kerääjällä, noutaa vasta kun jahti on loppunut.  Pienoishirviradan parkkipaikalle lavojen päälle, vasta kun siitä ilmoitetaan näillä sivuilla. Peitelkää kasa.

Seuran/seurueen nimi, nahkojen lukumäärä ja tilinumero/tieto tilitetäänkö yhdistykselle. sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai viesti p. 040 5758 511

Jari Wallin

 

  

Tapahtumakalenteri 2020 (pdf-tiedosto) 

Tapahtumakalenteri 2019 (pdf-tiedosto) 

Tapahtumakalenteri 2018 (pdf-tiedosto)

Tapahtumakalenteri 2017 (pdf-tiedosto) 

Tapahtumakalenteri 2016 (pdf-tiedosto)